Kracht van voeding

Heeft u gezondheidsklachten waar u niet van af komt? Of klachten die regelmatig terugkomen? Het lijkt erbij te horen. Je moet er mee leren leven, heeft u waarschijnlijk al vaak gehoord. Dat is niet nodig. Het kan ook anders!

Maag- of darmproblemen, oververmoeidheid, regelmatig terugkerende verkoudheid, gebrek aan energie, huidirritaties of diverse andere chronische klachten. Heel veel mensen hebben er last van. U bent echt niet de enige. Veel van dergelijke klachten hebben te maken met een niet goed functionerend afweersysteem in de darm. Voeding die beter is afgestemd op u of uw specifieke situatie kan veel problemen oplossen.

Praktijk Orthomoleculaire Therapie Wageningen

U bent van harte welkom in mijn praktijk. Mijn cliĆ«nten hadden chronische gezondheidsklachten. In het bijzonder darmklachten. Vaak had men er al heel lang last van. En ook al van alles geprobeerd. Het is heel belangrijk de oorzaak van uw klachten boven water te krijgen. De therapie richt zich op volwaardige voeding als basis om gezondheidsklachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen. Zo nodig aangevuld met voedingssupplementen. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.

Jocelyn Louwers