Kracht van voeding

Heeft u gezondheidsklachten waar u niet van af komt? Of klachten die regelmatig terugkomen? Het lijkt erbij te horen. Je moet er mee leren leven, wordt vaak gezegd. Dat is niet nodig. Het kan ook anders!

Maag- of darmproblemen, oververmoeidheid, regelmatig terugkerende verkoudheid, gebrek aan energie, huidirritaties of diverse andere chronische klachten. Heel veel mensen hebben er last van. U bent echt niet de enige. Veel van dergelijke klachten hebben te maken met een slecht functionerend afweersysteem in de darm. Niet optimale voeding is hiervan vaak de oorzaak. Voeding die niet afgestemd is op de persoon en zijn of haar specifieke klacht.

Orthomoleculaire Therapie Wageningen

In mijn praktijk richt ik mij op mensen met (chronische) gezondheidsklachten. In het bijzonder op mensen met darmklachten. Ik steek daarbij zo veel als mogelijk in op de oorzaak van de klachten. De therapie richt zich op volwaardige voeding als basis om gezondheidsklachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen. Zo nodig aangevuld met voedingssupplementen. Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op.

Jocelyn Louwers